Ben je het zat dat de deur dicht slaan als het waait? Het goede nieuws is dat er een eenvoudige oplossing voor dit probleem is! Het enige wat je hoeft te doen is een deurvastzetter te installeren. Deze handige apparaten voorkomen dat je deur dicht slaan en dat deze beschadigd raakt door andere weerselementen. Je kan deze vinden bij elke bouwmarkt, en ze zijn nog goedkoop ook!

Slaan je deuren dicht?

Zo ja, dan ben je niet de enige. Dit is een veel voorkomend probleem, maar er is een eenvoudige oplossing. Het enige wat je hoeft te doen is deurvastzetters installeren! Deze voorkomt dat je deur dicht slaan en beschadigd raakt door de wind of andere weersomstandigheden. Je installeert ze gemakkelijk en snel, gewoon aan de buitenkant tegen een muur of in de grond. Vervolgens wanneer je je deur open wilt zetten, klik je hem daarin waardoor de deur niet weer dicht zal slaan.

Hoe kies je de juiste deurstop voor je behoeften

Wat zoek je in een deurstop? Wil je er een die esthetisch is, of moet je gewoon iets dat de klus klaart? Gelukkig zijn er veel verschillende soorten om uit te kiezen! Je vindt ze in vele vormen en materialen. Er zijn ook vele variëteiten van deurstoppers, afhankelijk van wat je behoeften zijn.

Als je echt last hebt van lawaai, kan je tapijt sokkels gebruiken om je deur op zijn plaats te houden. Deze zullen het geluid zachter maken wanneer de deur dicht slaan. Een andere optie is om een rubberen pad of loper langs de onderkant van je deur frame te installeren. Dit zal het dichtslaande geluid verminderen wanneer je deur weer dicht gaat.

Je zal aan deze factoren willen denken bij het kiezen van je deurstopper:

  • De grootte van de deurstopper;
  • Het gewicht van de deurstopper;
  • Van welk materiaal moet hij gemaakt zijn;
  • Of je wilt dat het functioneel of esthetisch is.

Zodra je de juiste deurstopper voor je behoeften hebt gekozen, is de installatie een fluitje van een cent! Volg gewoon de eenvoudige instructies en je bent helemaal klaar. Je kan ook veel instructievideo’s online vinden die je door het proces zullen helpen. Deuren hebben de neiging om dicht te slaan als gevolg van windvlagen of wanneer mensen vergeten om ze open te houden. Het installeren van een deurstop kan schade aan zowel het frame als de deur voorkomen. Dus laat je deuren niet meer dichtslaan en installeer vandaag nog een deurstopper en deurvastzetters!