Goede verlichting maakt een aanzienlijk verschil in je woning. Het heeft namelijk niet alleen invloed op de sfeer in je huis, maar ook op je mentale welzijn. Licht is namelijk van fundamenteel belang voor ieder mens. En wat is er nou leuker dan verlichting in huis dat je én een fijn gevoel geeft én er ook nog eens mooi uitziet? Ik zou het wel weten!

Dus ben jij benieuwd waarom jij Occhio verlichting voor je woning nodig hebt? Lees dan snel verder:

Groot assortiment 

Ten eerste is een van de aanzienlijke voordelen van Occhio verlichting, dat het assortiment super groot en uitgebreid is! ​​De verschillende designverlichtingen zijn ontwikkeld door inventieve ontwerpers die ieder een eigen stijl hebben. Je hebt de keuze uit onder andere wand- en hanglampen, maar ook voor tuinverlichting ben je bij Occhio op het juiste adres. Ongeacht wat je smaak is, er is zeker weten voor ieder wat wils!

Een echte eyecatcher

Wat designverlichting van Occhio zo bijzonder maakt, is de vormgeving. Gezien iedere ontwerper een andere stijl heeft, is de uitstraling van iedere lamp anders. Er wordt veel aandacht besteed aan het model van de verlichting en het design ervan. En dit maakt dat er echte eyecatchers tussen zitten. Dus ben je op zoek naar een uniek item die iets toevoegt aan je woning? Dan is designverlichting sowieso een geschikte optie.

Lichtadvies op maat

Een ander voordeel is dat er een mogelijkheid is om lichtadvies op maat te krijgen. Dit kan handig zijn, gezien het niet voor iedereen even makkelijk is om te bepalen wat voor verlichting er past bij een ruimte. 

Samen met gespecialiseerde adviseurs wordt er gekeken naar de lichtkleuren, het aantal lichtpunten en de hoogte en locatie van de verlichting. Daarnaast wordt er ook een persoonlijk lichtplan gecreëerd naar jouw wensen! Zo heb jij voor je het weet jouw droom verlichting je eigen woonkamer! Wie wilt dat nou niet?