Polarheat is de plek waar je moet zijn als je warmtepanelen met infraroodstraling wilt hebben. Bij Polarheat koop je warmtepanelen van de beste merken zoals Welltherm of Ecosun. Of je nu een warmtepaneel voor aan de wand of aan het plafond wilt hebben, deze vind je allemaal op de website van Polarheat. Je kunt er warmtepanelen voor in de woonkamer vinden, maar ook warmtepanelen die geschikt zijn voor in de badkamer. Hoe dan ook, ga je bij Polarheat weg met de beste warmtepanelen met infraroodstraling. Niet alleen is infraroodstraling zuiniger, maar ook een stuk duurzamer.

Koop complete sets of losse warmtepanelen

Bij Polarheat kun je terecht voor verschillende soorten en maten warmtepanelen. Je kunt er glazen panelen kopen of stalen panelen. Ga voor de klassieke witte kleur of juist de elegante zwarte kleur. Op de website zul je zien dat er losse panelen te koop zijn, maar ook sets. In deze sets zitten meestal de montagebeugels erbij en soms ook al de draadloze thermostaat waarmee je het paneel gaat bedienen. Voor beide de losse panelen en sets kun je terecht bij Polarheat. Check altijd even goed waar het warmtepaneel voor gemaakt is op het vlak van afmetingen, ruimte en gebruik.

De beste soort infrarood verwarming

Warmtepanelen zijn de beste soort infrarood verwarming. Dit heeft een paar redenen. De warmtepanelen hebben ten eerste een mooi uiterlijk: ze zijn vlak, smal en passen op veel plekken. Doordat ze zo vlak en smal zijn vallen ze weg en vallen ze niet meteen op. Daarnaast zijn warmtepanelen erg zuinig en verbruiken ze minder energie dan bijvoorbeeld gasverwarming. De warmtepanelen zijn daarnaast ook makkelijk te monteren, zeker met de beugels van Polarheat. Daarnaast komt de warmte van de straling en zit je dus niet met muffe gecirculeerde lucht of brandgevaar.