Omdat een slotenmaker volledig opgeleid en zeer ervaren is, kan hij of zij elk type slotenmakerswerk aan met een nooddienst voor slotenmakers die heel Ieper bestrijkt. Het maakt niet uit op welk moment van de dag of nacht je een slotenmaker nodig hebt, een slotenmaker staat altijd voor je klaar. 

Slotenmaker inschakelen

Slotenmaker 123 is jouw lokale professionele slotenmaker. Dit bedrijf is gespecialiseerd in buitengesloten klanten, verloren sleutels, beschadigde of defecte sloten, inbraakreparaties en algemene reparaties en vervangingen van sloten. Ben je een sleutel kwijt en kom je daarom niet binnen? Zo snel mogelijk sturen wij één van onze gecertificeerde slotenmakers uit Gent om je te helpen bij het ontgrendelen van het slot.

24/7 service

Een slotenmaker voor noodgevallen kan naar de deuren kijken die extra veiligheid nodig hebben en je adviseren welke het beste voor je zijn. De slotenmaker die je hoog beveiligde sloten installeert, beschikt over een licentie en over alle beschikbare hardware en gereedschappen om de sloten te installeren.

Ook voor het vervangen van sloten

Slotenmakers hebben vaak een breed scala aan sloten, sleutels en beveiligingsproducten die woningen en bedrijven beschermen tegen indringers en nog veel meer. Een slotenmaker is een veiligheidsexpert en wordt voortdurend bijgeschoold om ervoor te zorgen dat ze altijd op de hoogte blijven van de nieuwste technieken en beveiligingsoplossingen.