Al wel eens van TEAM7 meubels gehoord? Dit merk maakt voornamelijk massief houten meubels. Maar dit zijn niet je standaard meubels! Weten of TEAM7 meubels bij jou en je huis passen? Wij hebben een blog geschreven waarom je moet kiezen voor TEAM7 meubels. Alle redenen lees je hieronder!

TEAM7 meubels zijn duurzaam

Voor de meubels van TEAM7 wordt gebruik gemaakt van loofhout. De bomen staan in duurzaam beheerde bossen in Europa. Deze worden met de grootste zorg verwerkt tot designmeubels. In de designmeubels van TEAM7 is de liefde voor hout te zien en te voelen. De meubelen van TEAM7 worden zonder formaldehyde gelijmd en zijn heel eenvoudig te onderhouden. De afwerking wordt gedaan met natuurlijke kruidenolie. In alle meubelen zitten geen chemische toevoegingen of schadelijke stoffen verwerkt. Zo kunt u genieten van een gezonde leefomgeving.

TEAM7 meubels hebben vele functies

Hout past zich aan de omgeving. Dit was de inspiratie voor de meubels van TEAM7. Veel van de meubels hebben meerdere functies. Hierdoor zijn de meubels voor veel toepassingen geschikt. Daarnaast wordt het meubel precies op jouw situatie aangepast.

TEAM7 meubels zijn er in allerlei soorten

Team7 heeft meubels in allerlei soorten. Zo zijn er comfortabele stoelen, maar ook mooie tafels. Denk aan eettafels passend bij de stoelen maar ook salontafels zijn een mogelijkheid. Verder zijn er mooie houten kasten en wandsystemen en zelfs bedden! Je kunt dus het hele huis inrichten met meubels van Team7. En wil je het kantoor inrichten? Dit kan eenvoudig met de team7 bureau’s.

Maar het meest bijzonder zijn nog wel de TEAM7 keukens! Deze keukens worden ook 100% gemaakt van natuurhout. Prachtige keukens die jouw huis helemaal af kunnen maken!

Team 7 meubels kopen?

Er is dus voor ieder huis en wens iets te vinden van TEAM7. Benieuwd naar het hele assortiment meubels van TEAM7? Kijk dan eens bij de meubelwinkel Groningen: Valhal. Zij hebben een groot assortiment meubels en een prachtige showroom waar de meubels te bewonderen zijn. Zij zijn dan ook de TEAM7 dealer in de omgeving Groningen, Friesland en Drenthe. Kom dus gauw eens langs!