Kleine zelfstandigen, zoals ZZP’ers, hebben vaak de thuisbasis als werkplek. Hetzij vanuit een eigen werkkamer, of zolderkamer, tot aan de keukentafel. Kleine zelfstandigen die daadwerkelijk klanten ontvangen zorgen natuurlijk voor een eigen werkruimte. Wie daarentegen echt vanuit de woonkamer werkt heeft toch iets van kantoormeubelen nodig, als was het maar een boekenkast en bureau.

Mooie boekenkasten in rank formaat

Het hoekje waar de werkplek zich bevindt volstaat meestal met een kleine boekenkast, voor het opbergen van ordners en onderbrengen van andere kantoorartikelen zoals een printer e.d. Daarnaast heb je een bureau nodig. Juist bij werken vanuit de woonkamer is het belangrijk dat een boekenkast zowel praktisch, maar ook huislijk en modern is, zodat hij mooi aansluit bij het interieur.

Modern en stijlvol rotan voor je werkplek

Je kunt je werkplek ultra modern en toch huislijk, stijlvol inrichten met een Rotan (boeken) kast. Plaats er een moderne rotan stoel bij om de look te matchen. Een rotan stoel is natuurlijk geen bureaustoel, maar kent juist vanwege het natuurlijke materiaal een flexibele zit. Ook al werk je uren per dag aan je bureau, je hoeft niet per se een bureaustoel aan te schaffen. Hoe dat zit? Daarvoor is de backjoy een uitkomst.

Backjoy, uren werken zonder rugklachten

Wie geen bureaustoel in de woonkamer wil hebben kan eigenlijk iedere stoel gebruiken om aan te zitten, dankzij de superhandige ‘Backjoy‘. Dit is een flexibel ergonomisch zitelement, wat speciaal ontwikkeld is tegen rugklachten en wat op iedere stoel gebruikt kan worden. Inmiddels gebruiken wij ‘m zelf alweer ruim 6 jaar behoorlijk intensief (tegen een aanschafprijs van zo’n 50 euro), rugklachten vrij en nog steeds is het ‘zitelement’ (een andere typering is lastig te vinden) niet aan vervanging toe.

Ieder plekje in huis is in te richten als werkplek, met kleine handige middelen.