Tegenwoordig is het geen uitzondering meer om thuis te werken als je een kantoorbaan hebt. Als dit dagelijks of een aantal keer per week voorkomt dan wil je wel comfortabel kunnen werken. Het is dan al fijn om je eigen ruimte te hebben met een bureau en een goede stoel. Maar ook kleinere dingen zoals een fijn toetsenbord en een fijne muis met muismat zijn uitkomsten op zo’n moment. Daarnaast zijn er nog andere gadgets en snufjes om het thuiswerken prettiger te maken. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder

Waterkoeler

Als je lang achter je bureau zit, kan het wel eens voorkomen dat je vergeet om voldoende te drinken. Dit is natuurlijk helemaal niet de bedoeling en ook nog eens slecht voor je lichaam. Bovendien ben je scherper en dus productiever als je genoeg drinkt. Het is daarom ideaal om een waterkoeler voor thuis aan te schaffen. Hierdoor vergeet je minder snel te drinken. Het apparaat staat tenslotte naast je en je hebt altijd lekker koel water.

Muismat met draadloze oplader

Je kent het wel, je wilt een telefoontje plegen en je telefoon is leeg. Hier heb je geen last meer van met een muismat waarin een oplader zit verwerkt. Je hoeft enkel je telefoon op de muismat te leggen en hij laadt al op. Op deze manier zit je ooit meer met een lege telefoon.

Monitorstandaard met lade

Als je lang achter je computer zit, is het belangrijk dat je computer op de juiste hoogte staat. Dit kun je doen door een simpele monitorstandaard te kopen, maar je kunt het ook nog eens leuker en efficiënter maken door een monitorstandaard met een lade aan te schaffen. Dit ziet er leuker uit, maar het is ook nog eens handig. Je kunt er je spullen in opruimen, maar je hebt ze wel bij de hand!