De feestdagen komen er alweer aan en je hebt een kerstpakket nodig. Maar wist je dat er veel verschillende soorten pakketten zijn? Voor ieder bedrijf is er wel weer iets nieuws te vinden en het kan daarbij ook weer origineel gemaakt worden. Verschillende verkooppunten, waaronder ook Kerstpakket Webshop, zorgen ervoor dat er ieder jaar weer nieuwe pakketten in het assortiment te vinden zijn. Alleen is het aan jou als ondernemer om de beste pakketten te vinden voor jouw ondernemers. Onderstaande informatie kan jou helpen om hier meer inzicht in te krijgen en een aankoop te kunnen doen.

Een kerstpakket als motivatie

Een kerstpakket kun je niet vroeg genoeg aanschaffen. De pakketten zijn populair bij bedrijven en zijn daarom vaak in de herfst al uitverkocht. Vooral de originele en unieke cadeaus kun je beter snel bij zijn. Je wilt echter wel altijd een blijk van waardering geven aan jouw medewerkers. Ondanks dat een pakket niet verplicht is, kan het dus wel helpen om de medewerkers gemotiveerd te houden voor het nieuwe jaar. Vooral als de medewerkers merken dat het cadeau goed doordacht is, zal dit een extra motivatie gaan zijn. Je moet er daarom dus wel wat tijd aan gaan besteden.

Het budget voor de pakketten bepalen

Als ondernemer kun je een kerstpakket in meerdere prijsklassen vinden. Je moet daarom als eerste gaan kijken naar het budget dat beschikbaar is. Zo is er door de Belastingdienst vastgesteld dat er maximaal 1,2 procent van het loon aan de pakketten mag worden besteed zonder dat er belasting over betaald moet worden. Dit is echter vaak toch een hoog bedrag dat je kunt besteden zonder extra kosten te maken. En daarbij zijn er voldoende pakketten waar je origineel mee kan zijn tijdens de feestdagen en jouw medewerkers echt kunt gaan verrassen.

Samenstellen van een pakket is mogelijk

Hoewel een kerstpakket steeds persoonlijker wordt, zijn er ook voldoende samengestelde pakketten te vinden bij de verkooppunten. Zo wordt niet meer alleen een pakket met eten samengesteld, maar ook met andere producten. Denk daarbij onder andere aan accessoires voor in huis, spullen voor in de keuken of juist iets geheel anders. Je kunt de cadeaus daarom helemaal op jouw medewerkers aanpassen of zelfs het imago van het bedrijf uit kunnen stralen door zelf een kerstpakket samenstellen voor de komende feestdagen. Op dit gebied zijn er vele opties te vinden voor jouw bedrijf.

Vroeg beginnen met de aankoop

Uiteindelijk gaat het erom dat niet alleen de medewerkers blij zijn met het kerstpakket, maar ook dat je als ondernemer tevreden bent met wat je gaat geven. Je kunt daarom het beste jouw wensen op papier zetten en eventueel meer informatie opvragen bij een professional. Hier kunnen weer nieuwe adviezen uit komen en kun je gerichter gaan kijken. Nog voordat de feestdagen aanbreken heb jij de pakketten al aangeschaft en kun je ze tijdens de borrel uit gaan delen aan de medewerkers. Jouw blijk van waardering wordt direct duidelijk voor iedereen.