Wanneer je een eigen onderneming hebt is het natuurlijk belangrijk om goed bereikbaar te zijn voor je zakelijke contacten en je klanten. Tegelijkertijd wil je niet het duurste abonnement afsluiten. Een goede oplossing kan een prepaid simkaart zijn, maar wat zijn nu precies de voordelen van een prepaid simkaart?

Geen financiële risico’s

Zoals gezegd is een prepaid simkaart een ideale oplossing als je de controle wilt houden over je financiën wat betreft je telefoonkosten. Wanneer je kiest voor een prepaid simkaart geldt namelijk dat je niet over bijvoorbeeld je bundel heen kunt gaan. Je koopt van tevoren een bedrag en dit kun je gebruiken. Wanneer dit op is, is dit ook echt op. Het is dus wel aan te raden dit tijdig op te laden als je ten alle tijden bereikbaar wilt blijven. Op deze manier wordt je niet verrast door hoge telefoonrekeningen. Je weet van tevoren wat je telefoontjes gaan kosten.

Geen contract

Wanneer je kiest voor een prepaid simkaart, sluit je daarbij geen contract af. Dit heeft meerdere voordelen. Zo kun je de ene maand meer kwijt zijn aan je telefoon abonnement als je veel belt, maar als je een maand weinig belt of dicht zit omdat je bijvoorbeeld op vakantie bent, dan heb je ook minder kosten. Je betaald dus zoveel als je gebruikt. DIt is in tegenstelling tot een maandelijks contract waarbij je gewoon doorbetaald. Daarnaast kun je op ieder moment van je prepaid telefoon afstappen. Je hebt geen opzegtermijn of een contract afgesloten voor twaalf maanden of zelfs langer. Kortom, er zitten meerdere voordelen aan zakelijk bellen met een prepaid van prepaidsimkaarten.nl. Geen financiële risico’s en geen contracten met kleine lettertjes. Je kunt een prepaid simkaart gemakkelijk online bestellen, maar ook gewoon in je supermarkt om de hoek een opwaardeerkaart kopen.