Te vaak wordt er door verkeerde zuinigheid geen verhuislift gehuurd met schade en overlast als gevolg. Maak het je daarom makkelijk, en ga verhuizen met behulp van een verhuislift. Lees in dit artikel hoe makkelijk verhuizen naar een bovenwoning kan gaan.

Houd je nieuwe buren te vriend

Het is geen goede kennismaking als je een volle dag de trap gaat versperren door kasten en andere spullen daar naar boven te brengen. Het is beter om een raam eruit te halen, of als er een balkon is via die route te verhuizen. Aldaar plaats je de verhuislift onder, en buitenom voer je de spullen op, en de trap blijft vrij. Tevens zal de verhuizing geen volle dag duren. In slechts een dagdeel krijg je alles boven. Verhuizen met behulp van een verhuislift is dus goed om je nieuwe buren te vriend te houden.

Verhuizen zonder schade

Verhuizen is altijd opletten dat je jezelf niet gaat vertillen. Het is belangrijk dat je een last correct grijpt, en dat gaat niet in een trappenhuis. Als je gaat verhuizen met behulp van een verhuislift in Breda, dan kun je wel correct voor de last staan, en zo op het plateau van de lift plaatsen. Ook is er minder kans op schade aan de inboedel. Vooral een kast is in feite niet boven te krijgen via een trap zonder dat er krassen opkomen. Het is echter belangrijk dat je bovenaan, over de vensterbank of het balkonhek, een plaid legt zodat daar de inboedel overheen kan glijden, want anders heb je ondanks de verhuislift toch nog schade.

Nu nog de handigheid

Verhuizen met behulp van een verhuislift uit Breda is niet moeilijk. Desondanks is het mogelijk om een verhuislift te huren met een machinist. Misschien is net die paar extra handen wel handig. Natuurlijk is het ook in te huren met verhuizers, verhuisbedrijven hebben een verhuislift. Maar in principe is de bediening slechts één knop om het plateau naar boven te laten gaan, en een knop om het weer te laten zakken. Het is niet moeilijk en dat geldt ook voor de volgorde. Stel dat de bovenkant van de lift uitkomt bij de keuken, dan doe je de spullen voor de keuken als laatste. Je voert eerst een kast op, en daarna de dozen met spullen die in de kast horen. In feite richt je de woning van achteren naar voren in. Op deze manier gaat verhuizen met behulp van een verhuislift snel, veilig, en zonder schade.

Bron: Aannemersspot.nl