Iedereen weet dat een Dyson stofzuiger tot de top behoort. De stofzuigers van dit merk zijn niet alleen heel makkelijk in gebruik, maar leveren ook de beste prestaties, waardoor jij verzekerd bent van een schoon huis. Dyson was een van de merken die als eerst op de markt kwam met een goede steelstofzuiger en inmiddels is het assortiment van het merk flink uitgebreid. Waar moet je voor kiezen in je zoektocht naar een goede stofzuiger? Hier vind je een overzicht van de 3 beste Dyson stofzuigers: zo wordt het nog makkelijker om een keuze te maken.

1: Dyson V15

De Dyson V15 is de nieuwste stofzuiger van het merk en ook het meest geavanceerd. Je kiest niet alleen voor een steelstofzuiger met hoge zuigkracht, maar je bent ook nog eens verzekerd van handige extra’s. Zo is de stofzuiger voorzien van een LCD-scherm en een piëzosensor, waar je op kunt aflezen hoeveel stof er zich in een ruimte bevindt. Op deze manier ben je in staat om een ruimte helemaal stofvrij te maken. En, zoals je van Dyson gewend bent, wordt ook de V15 geleverd met de beste accessoires.

2: Dyson V11

Met een kwalitatieve stofzuiger als de Dyson V11 kies je voor topkwaliteit. Deze snoerloze steelstofzuiger heeft een accu met een constant vermogen en daarnaast kun je kiezen uit 3 reinigingsstanden. Verder heeft dit model ook de hoge zuigkracht die je bij andere Dyson modellen ook terugziet. De Dyson V11 Absolute is een krachtige stofzuiger die je aanschaft wanneer je verzekerd wilt zijn van krachtige reiniging. Ook deze stofzuiger heeft een LCD-scherm waarop je handige informatie afleest.

3: Dyson V8

Ook de Dyson V8 verdient een plek in de top 3. Deze steelstofzuiger is geschikt voor wanneer je woning meerdere ondergronden heeft. Zo is de V8 perfect voor vloerbedekking, parket en alle andere type vloeren. Ook is de Dyson V8 voorzien van een HEPA-filter die ook alle kleine stofdeeltjes opzuigt: dit is ideaal wanneer je een allergie hebt. De accu van deze stofzuiger gaat tot 40 minuten mee en is daarnaast makkelijk te veranderen in een kruimeldief.